interesanti

Kā izdzēst savu Google+ kontu

Ja vēlaties turpināt izmantot Gmail un pārējos Google rīkus, bet vēlaties novirzīt pakalpojumu Google+, AddictiveTips parāda vienkāršas darbības, kā noņemt sociālā tīkla funkcijas no sava Google konta.

Process ir ātrs un vienkāršs:

  1. Pierakstieties savā Gmail kontā un loga augšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz sava profila ikonas.
  2. Noklikšķiniet uz "Konts" un dodieties uz cilni "Datu rīki".
  3. Meklējiet “Konta pārvaldība” un noklikšķiniet uz blakus esošās saites “Dzēst Google+ profilu un funkcijas”.
  4. Jums vajadzētu redzēt dzēšanas apstiprinājuma lapu. Tas jautās, vai ir pareizi izdzēst tā saukto “Google profilu”. Iepazīstieties ar sīkāku informāciju par to, kas notiks, izdzēšot savu Google profilu, un pārliecinieties, ka zināt, ko noņemat. Kad esat gatavs, atzīmējiet izvēles rūtiņu blakus “Nepieciešams: jā, es saprotu, ka, dzēšot Google profilu“ Jūsu vārds ”, noklikšķiniet uz“ Noņemt atlasītos pakalpojumus ”.

Tas ir viss, kas nepieciešams. Ņemiet vērā, ka Google+ profila noņemšana no Google konta var ietekmēt jūsu YouTube komentārus un mijiedarbību. YouTube izmanto jūsu Google+ informāciju, tāpēc esiet gatavs. Ja nevēlaties izdzēst visu profilu, mēs varam jums palīdzēt vismaz novērst to, ka pakalpojums Google+ pilnībā pārņem visu jūsu Google Apps.

Kā noņemt Google+ no sava Google konta Atkarību padomi